Aanbestedingen vertalen

Aanbestedingen geschreven in een andere of onbekende taal kunnen vertaald worden naar de taal die is ingesteld in je team. Je kan alleen aanbestedingen vanaf een andere taal vertalen.

Open een Aanbesteding geschreven in andere taal

Klik op een Aanbesteding waarvan de tekst niet is geschreven in jouw taal. english tender

Vertaal de Aanbesteding

Vervolgens zie je rechts bovenin het scherm de optie om de aanbesteding te vertalen naar het Nederlands. translated tender

Voilà! Ofwel, alstublieft!

Nu wordt de gekozen aanbesteding weergegeven in het Nederlands. Ook is het mogelijk om de aanbesteding terug te vertalen naar de originele taal. result