Aanbestedingen volgen

Door aanbestedingen en/of aanbestedende diensten te volgen, bewaar je voor jezelf (en collega's) een overzicht van topics die interessant voor je zijn. Ook ontvang je hiervan een notificatie wanneer er een update over is.

• In de afbeelding hieronder zie je de locatie van de volg knop, op dezelfde locatie kan je ook een topic ontvolgen. follow tender 1

• Om vervolgens gevolgde topics terug te vinden, druk je op de 'Follow' knop, zoals te zien in de afbeelding hieronder. follow tender 2